Staal

Stalen of smeedijzeren ramen voegen elegantie toe aan je woning. De sterkte van staal maakt het mogelijk om te kiezen voor uitzonderlijk fijne profielen. Zowel voor landelijke woningen, hedendaagse architectuur of industriële lofts zijn stalen ramen een uitstekende keuze.

De voordelen van stalen ramen

Stalen ramen zijn zowel puur als praktisch. Dankzij de smalle profielen geniet je van een grote, natuurlijke lichtinval.

  • Elegante uitstraling
  • Grote glaspartijen
  • Beschikbaar in elke kleur

Rustieke look met hedendaags comfort

Sierlijk en robuust. De uitstraling van stalen ramen is ongeëvenaard. De slanke profielen zorgen voor heel wat mogelijkheden en vooral een grote esthetische meerwaarde. Staal geeft je woning, appartement, buitenverblijf of cottage extra cachet.

Binnen en buiten

Stalen ramen lenen zich zowel als blikvanger in je interieur, of als isolerend raam in je buitenschrijnwerk. Dankzij de evolutie in staal en technieken zorgen ook stalen ramen voor een goede isolerende werking. Zeker in combinatie met de juiste beglazing.

Maatwerk met staal

Stalen ramen zijn altijd op maat gemaakt, enkel en alleen voor jouw woning. Dat geeft je heel wat vrijheid in design en vorm. Een dubbel raam, met of zonder onderverdelingen: de look en feel van stalen ramen kies je zelf.