Alu

Aluminium ramen blinken uit in slankheid, stevigheid en elegantie. Dat maakt van aluminium het geschikte materiaal voor ramen in hedendaagse architectuur. Bovendien zijn aluminium ramen erg onderhoudsvriendelijk. De gekleurde lak houdt jarenlang zijn kleur.

De voordelen van aluminium ramen

Aluminium ramen geven je woning dat tikkeltje extra. Het materiaal is oersterk en erg geschikt voor grote glaspartijen. 

  • Stevig
  • Slanke profielen
  • Onderhoudsvriendelijk

Kies je uitvoering

De stevigheid van aluminium leent zich uitstekend voor moderne architectuur met een grote lichtinval. Maar aluminum ramen zijn erg polyvalent. Ook profielen met een landelijke uitstraling zijn mogelijk. Bovendien zijn de ramen beschikbaar in zowat alle RAL-kleuren. Zowel in matte of glanzende uitvoering.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Een van de grootste troeven van aluminium ramen is de duurzaamheid. Aluminium ramen worden niet aangetast door uv-licht of vocht. De kleurvastheid en standvastigheid van de ramen zijn legendarisch. Dat maakt aluminium zeer onderhoudsvriendelijk.

Grote glaspartijen

De sterkte van aluminium maakt het mogelijk om grote glaspartijen te creëren. Bovendien kies je zelf de afwerking, met of zonder tussenverdelingen in het grote raamoppervlak. De isolatie zit sowieso goed: ook aluminium leent zich voor dubbel, zonwerend of driedubbel glas.