PVC

PVC ramen geven je de grootste vrijheid voor de meest betaalbare prijs. Bovendien is PVC volledig recycleerbaar. Dat maakt van PVC ramen niet enkel een stijlvolle en veelzijdige optie, maar ook een milieuvriendelijke.

De voordelen van PVC ramen

Ramen in PVC zijn betaalbaar én van uitstekende kwaliteit. Zowel op vlak van isolatie als afwerking heb je heel wat mogelijkheden.

  • Zeer goede isolatie
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Makkelijk te onderhouden

Stabiel en isolerend

PVC ramen geven je een uitstekende isolatie. Ze zijn zowel thermisch als akoestisch isolerend. In combinatie met het juiste glas haal je moeiteloos de meest veeleisende normen. Dat maakt ze ook zeer bestand tegen regen, wind en andere elementen. Zelfs zonder onderhoud.

Afwerking naar keuze

Strakke ramen in PVC of een klassiek raam: met PVC is elk ontwerp mogelijk. Dat maakt de ramen zo veelzijdig. Bovendien werk je de ramen volledige naar je eigen zin af. Zowel voor de kleur als de structuur. Zelfs een houtimitatie kan. 

Ecologisch verantwoorde kunststof

PVC is een kunststof, maar wel een zeer ecologische kunststof. Het product heeft een hoogstaande levensduur van minstens 50 jaar en kan daarna makkelijk gerecycleerd worden voor andere doeleinden.