Alu

Aluminium deuren zijn stevig, slank en elegant. Ze blinken uit in hedendaags design met een grote keuze aan afwerking. Met veel of weinig inbraakwerend veiligheidsglas als extra detail creëer je de perfecte voordeur of achterdeur voor jouw woning.

De voordelen van aluminium deuren

Een deur in aluminium geeft je woning een mooie uitstraling. Zowel een hedendaagse look met strakke lijnen als een landelijke uitvoering met sierlijke details zijn mogelijk.

  • Strak of landelijk design
  • Standaard inbraakbeveiliging
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Levenslang kleurvast

Een aluminium voordeur is erg duurzaam en dus makkelijk te onderhouden. De panelen en profielen in aluminium weerstaan moeiteloos uv-stralen en blijven een leven lang kleurvast. De goede isolatiewaarde is een extra pluspunt.

Van glasdeur tot paneeldeur

Een deur met een grote partij glas – al dan niet met mat glas – of een solide deur met verschillende panelen? Met een deur in aluminium heb je alle vrijheid in design. Zowel als voordeur als achterdeur. Het gamma is erg uitgebreid, net als de mogelijke kleuren.

Geef inbrekers geen kans

Aluminium is sterk. Erg sterk. De robuustheid én het gebruik van inbraakwerende scharnieren en puntsloten zorgen ervoor dat je je altijd veilig voelt in je eigen huis. Welk ontwerp je ook kiest: je veiligheid is altijd gegarandeerd.