Hout-Alu

Ontdek de natuurlijke warmte van hout met de stevigheid van aluminium. Dankzij een buitendeur in hout-aluminium geniet je van het beste van twee werelden. Binnenin zorgt het hout voor sfeer en gezelligheid. Aan de buitenkant weerstaat aluminium weer en wind.

De voordelen van hout-aluminium deuren

Waarom kiezen voor één materiaal als je de sterktes van hout en aluminium kan combineren? De unieke mix biedt heel wat troeven.

  • Hoge isolatiewaarde
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Grote keuze in hout en kleur

Uitstekende isolatie

Dankzij de profielen met verschillende kamers en dichtingen geniet je van een warm en stil huis. De combinatie van hout en aluminium zorgt voor een uitstekende isolatie. Zowel thermisch als akoestisch. Zo houd je de warmte binnen en het geluid buiten.

Je eigen stijl

Hou je van cottage, klassiek of hedendaags? Met hout-aluminium is elke stijl mogelijk. Laat je creativiteit de vrije loop. Dankzij het grote aanbod van profielen en deurpanelen krijg je bij Brilux een antwoord op elke vraag.

Veiligheid troef

Een goed en veilig gevoel is het allerbelangrijkste. Daarom werken we enkel met hoogwaardig en brandvertragend hout. Bovendien zorgen verstevigde scharnieren, sloten en verbindingen voor een goede inbraakwering. Zo ben je altijd op je gemak.