Hout

Hout is natuurlijk en duurzaam. Het biedt je een grote designvrijheid en alle mogelijkheden voor afwerking. Een ontwerp met een landelijke toets of strakke, hedendaagse lijnen? Alles kan. Met deuren in hout bepaal je zelf de stijl en uitstraling van je woning.

De voordelen van houten deuren

Hout is een natuurlijk product. En natuurlijk biedt het heel wat voordelen. Duurzaamheid is slechts één van de vele troeven.

  • Goede isolatie
  • Inbraakwerend
  • Groot aanbod kleuren

Veilig thuis

Voel je veilig. Op elk moment. Elke deur in hout is uitgerust met inbraakwerende scharnieren en puntsloten. De combinatie met eventueel veiligheidsglas zorgt voor een grote gemoedsrust.

Aangepast kleuren

Houten deuren zijn erg veelzijdig. Zeker op vlak van kleur. De afwerking kan in elke mogelijke RAL-kleur. Al dan niet in overeenstemming met de rest van je buitenschrijnwerk. Twee verschillende kleuren voor de binnen- of buitenkant? Met plezier.

Enkel, dubbel of schuifdeur

Een prachtige voordeur voor je woning of een statige dubbele houten deur als entree van je woning: hout leent zich voor elke oplossing. Dat is het voordeel van maatwerk met ervaring. Ook schuifdeuren of -ramen kunnen perfect in hout voor een elegante en warme uitstraling.