Hout-Alu

Combineer het beste van twee werelden. Met hout-aluminium ramen geniet je van de schoonheid van natuurlijk hout en het gebruiksgemak van aluminium. De ideale combinatie voor ramen met een lange levensduur.

De voordelen van hout-alu ramen

Gezellige warmte aan de binnenkant van je raam en een stevige aluminium bescherming aan de buitenzijde. Ramen in hout-aluminium combineren charme met robuustheid.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Natuurlijke warmte aan de binnenzijde
  • Duurzame bescherming aan de buitenzijde

Makkelijk te onderhouden

Zoals de naam zegt is hout-alu een mix van houten ramen, met een aluminium beschermlaag aan de buitenkant. Dat maakt dat de ramen zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Het aluminium weerstaat moeiteloos weer en wind, en blijft een leven lang kleurvast.

Vrijheid in kleur

Hout-alu ramen zijn beschikbaar in elke RAL-kleur. Bovendien heb je dankzij de houten binnenzijde de vrijheid om de kleuren aan te passen aan de nieuwste trends of een nieuw interieur. Twee verschillende kleuren voor binnen en buiten? Dat kan.

Sfeer en warmte

Het natuurlijke hout van de ramen zorgt voor een sfeervolle en gezellige uitstraling. De warmte van hout is authentiek en toont sinds oudsher haar kwaliteit. Ook voor hout-alu ramen heb je keuze uit verschillende hoogstaande houtsoorten.