Hout

Hout is sterk, duurzaam en staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Houten ramen bieden een uitstekende wind- en waterdichtheid en een grote vrijheid in afwerking. Klassiek landelijk of strak hedendaags: met houten ramen bepaal jij de stijl en uitstraling van je woning.

De voordelen van houten ramen

Hout is sinds oudsher het materiaal bij uitstek voor ramen. En terecht. Houten ramen bieden van nature heel wat voordelen.

  • Uitstekende isolatie
  • Duurzaam materiaal
  • Natuurlijke uitstraling

Voor elke stijl

Buitenschrijnwerk en ramen met een landelijke toets of hedendaagse lijnen met houten ramen? Alles kan. Dat is het voordeel van ramen op maat én van houten ramen. Kies zelf je stijl en geniet van een maximale lichtinval met een warme uitstraling.

Isolerende ramen

Hout is van nature een uitstekende isolator. Zowel thermisch als akoestisch. Zeker in combinatie met dubbel glas en een dubbele dichting. Houten ramen zorgen voor een natuurlijke warmte en houden condens tegen. Met dank aan nieuwe technieken, maatwerk en hoogwaardig hout zijn onze houten ramen van het hoogste niveau.

10 jaar kleurgarantie

Houten ramen bieden alle vrijheid in kleur. Met 10 jaar garantie van kleurvastheid. Met een eenvoudige en hoogwaardige vernislaag blijft de unieke hout-look bewaard. Of kies voor een eigen kleur. Dankzij hoogstaand lakwerk is een houten raam mogelijk in elke RAL-kleur.